Fakturafinans365

Vi kan pengar, lån och ekonomi

Svensk Ekonomiplanering – hur det går till

Svensk ekonomiplanering hjälper dig som kund att spara på rätt sätt! De analyserar din ekonomi och ser över hur din ekonomi ser ut idag och hur det hade kunnat ha sett inom några år. Både om deras råd följdes av att spara i fonder och investera i aktier samt ifall du inte skulle göra detta. Om du går till en bank och sparar dina pengar genom dem kommer banken dra av en större summa procentdel på de pengar du vinner. En mycket mindre del av dina pengar dras av genom Svensk ekonomiplaneringen, och det blir därför mer över till dig som kund. Företaget har också större tillgång till fonder och aktier jämfört med din bank, vilket ofta leder till ett bättre urval. Således, större möjlighet för dig att tjäna pengar på dina besparingar!

Just nu

Just nu erbjuder Svensk ekonomiplanering ett fritt möte med dig som kund för att se över din ekonomi och hur de kan förbättras. Då bestämmer du om det låter som ett bra erbjudande eller inte, men det brukar anses vara bra. Ett möte fortsätter med att du pratar om vad du vill göra med dina pengar, hur länge du vill spara dem. Svensk ekonomiplanering går därefter igenom och visar vad de kan göra för att pengarna ska öka och hur mycket du får ut av det beroende på hur mycket du vill satsa.

Kontakta Svensk ekonomiplanering idag och börja spara dina pengar på rätt sätt! De erbjuder både förslag på kortsiktiga besparingar samt långsiktiga besparingar där du kan spara till din pension eller liknande. Du hittar dem i centrala Stockholm där du alltid är välkommen att prata med en rådgivare om hur din ekonomiska situation kan se ut om några år!

Mer info om Peter Eriksén

Peter Eriksén är en mäklare i centrala Stockholm som även är delägare för Mäklarhuset Innerstan. Hans personliga engagemang och drivna motivation gör att han skapar en trygghet hos både köpare och säljare genom hela försäljningen. Det är just därför många har valt att anställa Peter Eriksén för trygghet är det man vill ha när man säljer sin bostad.  Peter har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 1993 och varit delägare på Mäklarhuset Innerstan sedan 2008.

Mäklare idag

Att vara mäklare idag är inte det lättaste då konkurrensen är så otroligt hård. Det gäller att man har det där lilla extra för att kunderna ska välja dig framför någon annan. När kunden väl har valt dig och ditt företag är det upp till dig att leverera efter kundens behov. Hela mäklarbranschen handlar mer eller mindre om att ha bra betyg och ett bra rykte, har man inte det blir de svårt. Eftersom oftast tar mäklarbyråerna ungefär samma pris.

Läs mer på sidan om varför du bör välja just Peter Eriksén framför andra.

Polhage & Lundberg – Coachande förhållningssätt

Polhage & Lundberg är ett företag som tror på att utveckla organisationers coachande kommunikation och därav coachande förhållningssätt utifrån en tillitsfull människosyn.  De anser att när kommunikationen fungerar förbättras resultat och bättre relationer skapas drastiskt. Detta kan både vara inom en organisation men oftast inom ett företag på en arbetsplats. Ofta blir medarbetarna och personalen mer engagerade och arbetsglädjen ökar inom er arbetsplats. För att man ska kunna gör ett bra arbete kräver det att personalen ska må bra och trivas, vilket Polhage & Lundberg kan hjälpa er med.

Tjänster

Tjänster som erbjuds utav företaget är som tidigare nämnt coachning till ett coachande förhållningssätt,  coachande ledarskap, diplomerad coach och olika former av föreläsningar. Tjänsterna är anpassade efter just eran arbetsplats då det skiljer sig beroende på vart och vad man arbetar med. Polhage & Lundberg har utvecklat kurser för alla olika kategorier för att ni ska passa in så bra som möjligt, byggarbetsplatser, kontor, restaurang, vård och hälsa.  Att trivas på jobbet är mycket viktigt för att företaget ska gå ihop och att kunder vill anställa er/ha er produkt.

Uppdrag som utförts

Polhage & Lundberg har utfört flera uppdrag och utvecklat organisationers relationer. Några exempel är Södra Skog där hela organisationen vad med i utvecklingen.  Alla chefer ca 60 st blev diplomerade coacher enligt ICF standard och alla medarbetare ca 350 st utbildades i bemötande. Efter ca 2 år med flera utbildningar var företaget klart vilket gav ett mycket positivt resultat. Livsmedelsverket beslutade att alla chefer skulle utvecklades inom ett coachande ledarskap. Då både avdelningschefer, områdeschefer och teamchefer utbildades med en tredagars utbildning. Läs mer på deras sida om exakt vilka kunder och tidigare erfarenheter Polhage & Lundberg har.

Känner du och din organisation att detta är något för er? Kontakta då Polhage & Lundberg redan idag!

Svensk Ekonomiplanering

Svensk ekonomiplanering är ett företag som hjälper dig med din ekonomi genom att visa vad du bör investera och spara inom. Till exempel kan du spara i fonder som är det vanligaste idag då dem sköter sig själva och du behöver inte göra speciellt mycket. Dock kan det vara svårt att hitta just vilka fonder du bör använda dig av för att få maximal avkastning. Vi alla vill tjäna så mycket pengar som möjligt utan att behöva göra speciellt mycket, att investera din pengar i fonder och aktier är ett mycket bra sätt att tjäna lite extra utan att behöva göra mycket.

Fonder

Svensk Ekonomiplanering visar dig just vilka fonder du bör spara i. Hela tiden ändras fonder och man bör uppdatera dem man sparar inom vilket alltid kanske inte är så lätt på egen hand. Svensk Ekonomiplanering läser hela tiden artiklar och håller koll på börsen åt dig för att sedan meddela vad som är bäst för just ditt sparande. Dem brukar själva säga att ifall man anställer dem blir det ingen kostnad utan du får snabbt igen den genom fonderna och aktierna du investerar i. Vilket inte är helt fel?

Aktie och investmentbolag

Om du vill maximera ditt sparande bör du dock även använda dig utav aktier och investmentbolag. Problemet med detta och varför många väljer att undvika dem är för att risken är mycket högre att det inte går som man vill. Då förlorar man pengar istället på det. Ofta händer det dock inte om du väljer rätt aktier för att den Svenska marknaden i snitt hela tiden går uppåt. Man kan få lite panik när du kollar kontot och ser att flera aktier har gått ner, dock så måste man kolla på det hela. Därför bör du våga att investera dina pengar. Självklart är det även så att ju mer pengar du väljer att investera ju mer får du sedan över.

Svensk Ekonomiplanering AB

Svensk Ekonomiplanering

Svensk ekonomiplanering hjälper dig som kund att spara rätt! De analyserar dina finansieringar och ser hur det ser ut idag och hur det kunde ha sett inom några år om deras råd följdes. Om du går till en bank och sparar dina pengar genom dem kommer en stor procentandel av vintern går till banken. Svensk ekonomisk planering drar en mycket mindre andel av dina pengar och det blir därav mer till dig som kund. Företaget har också större tillgång till olika aktier jämfört med din bank, vilket ofta leder till ett bättre urval av aktier och fonder som sedan ger ett bättre resultat.

Erbjudande

Just nu erbjuder svensk ekonomiplanering ett kostnadsfritt möte med dig som kund för att se över din ekonomi och hur de kan förbättra den. Sedan väljer du som kund om det låter som ett bra erbjudande eller inte, men vanligtvis kunder tycker att det låter som ett mycket bra erbjudande. Ett möte fortsätter så att du pratar om vad du vill göra med dina pengar och hur länge du vill spara dem. Svensk ekonomiplanering går sedan igenom och visar vad de kan göra för att få pengarna att växa och hur mycket du kommer att få ut det beroende på hur mycket du vågar satsa. Kontakta ekonomisk planering idag och börja spara dina pengar på rätt sätt! De erbjuder både kortsiktiga besparingar och långsiktiga besparingar där du kan spara till din pension eller liknande. Du hittar dem i centrala Stockholm där du alltid är välkommen att prata med en rådgivare om hur dina besparingar kan se ut om några år!

Per Lindblad |Mäklare

Per Lindblad mäklare i centrala Stockholm med flera nöjda kunder. Han strävar dagligen efter nya som han kan hjälpa med just deras försäljning och bostad. Per arbetar på Fastighetsmäklarna AB i Stockholm och har varit anställd sedan 2013. Tidigare har han studerat vid Luleå Tekniska Universitet men valde att teknik inte riktigt var det Per ville jobba inom, därför valde han att satsa på mäklarbranschen istället.

Som mäklare måste man vara driven och alltid se till sina kunders bästa. Man måste sätta sig in i deras position och förstå att de vill ha en mäklare som de kan lita på och som gör sitt jobb. Per anser att det är väldigt viktigt att mäklaren måste vara erfaren och duktig, även ställa frågor till kunden hur de vill att försäljningen ska gå till. Per valde att fokusera sig på Stockholm eftersom han ansåg att marknaden är som störst där och störst chans till en karriär inom mäklaryrket. Varje dag säljs och köps det bostäder och detta ville han vara en del av!

Kontakta Per Lindblad redan idag och prata med honom om just din bostad.

Per Lindblad mäklare

Pontus Kopparberg Bjurfors

Pontus Kopparberg Bjurfors

Pontus kopparberg är VD för mäklarbolaget Bjurfors Stockholm med många nöjda kunder. Han jobbar dagligen med företaget då Pontus älskar sitt arbete och sin bransch. Ända sedan han var mindre har han tyckt om försäljning och bostäder. Pontus Kopparberg har alltid gillat starka varumärken och när han under 2011 fick chansen att bli den nya VDn för Bjurfors Stockholm kände han direkt att det var de rätta valet. Att driva och bestämma över ett sådant stort mäklarbolag var något han alltid drömt om.

Bjurfors Stockholm

Bjurfors Stockholm fokuserar framförallt på bostäder i centrala Stockholm då de känner till det området som bäst. Det unika med företaget är att de endast tar in erfarna mäklare och vill att kunderna ska känna sig nöjda till 100%. Erfarna mäklare är oftast säkrare i form utav kontakt med kunden och vet hur försäljningen bör gå till. Kontakta företaget redan idag om du letar eller vill sälja din bostad.

Pontus Kopparberg Bjurfors

Daniel Gyllendahl | Mäklare

Daniel Gyllendahl, mäklare i centrala Stockholm tillsammans med sitt bolag BOSTHLM. Han kämpar dagligen med försäljning utav bostäder och kunde inte vara nöjdare med sitt arbete. Nöjda kunder och bra försäljningar är något Daniel Gyllendahl brinner för!

Idag är Daniel 39 år gammal och har varit registrerad mäklare sedan 2004. Han har därför varit aktiv mäklare i 13 år, med väldigt många lyckade försäljningar och rekommendationer från kunder. Daniel har sålt bostäder av alla olika storlekar, alltifrån mindre lägenheter till större villor, både gammalt och nytt. Han är dock mer intresserad och påläst om de nyare byggen, då det är mer utav hans intresse. Det bästa han vet är när han kommer in till en ny byggd lägenhet eller villa och känner den nya fräscha känslan. Det var precis så han kände när han köpte den lägenheten han äger idag, därför var han tvungen att ha den!

Daniel Gyllendahl finns tillgänglig till alla som behöver sin bostad såld i Stockholm eller i närheten. Läs mer om honom på hans blogg där han skriver om hur du lyckas som mäklare och vad han gör på sin fritid med mera.

Daniel Gyllendahl mäklare

Svensk ekonomiplanerings blogg

Nyligen skrev Svensk ekonomiplanering ett inlägg på sin blogg om hur du enkelt kan bli rik om du är lite smart med dina besparingar. Det var ett väldigt intressant inlägg och ämne de tog upp där eftersom det är helt sant de dom säger även fast många inte tänker på det. Istället för att spara och investera rätt så köper folk upp sina pengar, många spenderar pengarna på en fin bil eller en resa. Det är ju väldigt kul med nya saker eller resor men egentligen är det här helt fel sätt att spara på. För vill du bli rik och ha en framtid där du är ekonomiskt oberoende behöver du investera dina pengar!

Akiter

Det vanligaste sättet att investera pengar idag är aktier och det är ett jättebra sätt att investera. Dock så är det ovanligt att tjäna mycket på det då man behöver vara väldigt kunnig och insatt i företagen man investerar i. Det finns även där en väldigt stor risk att det inte går bra för aktierna och då förlorar du istället pengar på det. Dock har det blivit mer vanligt att investera i investmentbolag som till exempel ”Investor B” eller ”Kinnevik”. Dessa investmentbolag är ett mycket säkrare att investera i men ofta tjänar du inte lika mycket på det som om du själv skulle investera i särskilda bolag.

Bostäder

Ett säkert sätt att investera i som inte så många tänker på är bostäder. Överallt i Sverige och speciellt i de större städerna är det idag bostadsbrist och det blir värre och värre. Detta betyder att det alltid kommer finnas köpare och folk som behöver bostäder. Genom detta går priserna upp för bostäderna och du kan garantera räkna med att sälja en bostad för mer pengar än vad du köpte den för! Köper du en bostad och behåller den i ca 5-10 år kommer du kunna sälja den för mycket mer än vad du köpte den för. Detta betyder att du både har fått en ökad månadsinkomst med ett uthyrande av den samt att du kommer kunna sälja den för mycket mer och få en stor klumpsumma med pengar om några år i framtiden.

Spara smart och investera smart från Svensk Ekonomiplanering

Svensk ekonomiplanering spara smart

Henrik Kvick | Geniet bakom företagen

Henrik Kvick som vi många vet ligger bakom företagen Netjobs, Net Gaming och myTaste. Detta är tre väldigt stora företag idag som rankar sig väldigt högt på listan i populära och stora företag. Kvick är styrelseledarmot i dessa tre företagen, men inte bara dem utan även flera andra stora företag. Henrik har flera sidor där han skriver om sitt liv och vad han har gjort för att lyckas med dessa företagen. Lite allmän info om varje stort företag kommer nedan.

myTaste

MyTaste har flera tusen besökare om dagen och under december månad totalt 36 miljoner besökare vilket gjorde att de slog det uppsatta målet med väldigt stor marginal vilket var 30 miljoner besökare. Sedan januari 2013 har webbplatsen ökat med hela 180% vilket gör den till en av den mest ökande mathemsidan i världen när man kollar på antal besökare. MyTaste som många redan vet är en sida som har flera miljoner olika recept på alla huvudingredienser. Du kan skapa din egen personliga kokbok som skapas direkt på sidan med alla dina favoritrecept så du enkelt kan hitta hem när du vill göra din favoriträtt igen.

Net Gaming

Net Gaming är ett företag vars affärsidé är att investera i snabbväxande bolag inom iGaming främst inom lead generation. Med det menar dem att de vill hjälpa bolag som satsar på spel att lyckas med deras affärsidé och förverkliga sina drömmar. Net Gaming’s strategi är att bygga vidare på bolagets identitet och företagskultur genom att ta fram det bästa ur företaget samt att agera som ett nytänkaden och komma med nya idéer hur företaget ska gå tillväga med sina idéer.

Netjobs

Netjobs hjälper dig att hitta ett nytt jobb och förverkliga din fulla potential. De hjälper till inom alla kategorier så som administration, bygg och anläggning, ekonomi och finans med flera. Netjobs är väldigt stålta över att ha Sveriges ledande branschspecifika karriärsajtnätverk. De har hjälpt kandidater att hitta rätt jobb och arbetsgivare att hitta rätt talanger sedan ända sedan 2004 då företaget startades.
henrik kvick

« Äldre inlägg

© 2018 Fakturafinans365

Tema av Anders NorenUpp ↑