Har du spenderat alldeles för många timmar på att försöka hitta någon som passar in i ditt företag utan att du fått några framsteg. Då ska du ta kontakt med Karisma och låta dom göra jobbet åt dig. Karisma har hjälpt hundratals företag att hitta rekryteringar i Stockholm. Att rekrytera folk är svårare än vad man tror då man måste hitta någon som är bra på jobbet samt hitta någon som passar in i gruppen. En stor del av att någon ska kunna jobba bra är att den personen verkligen ska trivas och passa in. Ifall personen inte gör det så kan hela arbetsgruppen försämras och ingen arbetar så bra eller effektivt som dom skulle kunna göra. Det är just därför dom heter Karisma då personligheten är en viktig del i rekryteringar. 

Karisma startade för 20 år sedan på Lidingö och har sedan dess över 820 lyckade rekryteringar. Karisma använder sig utav Hubbard Management System vilken är ett välkänt administrativt system som används runt om över hela världen. Karisma har även en sex månaders garanti för att du ska kunna känna dig så säker som möjligt. Det gör så ifall du inte är nöjd med den nyrekryterade så kommer Karisma göra om hela processen från början och hitta dig en ny rekrytering. 

Så ifall du letar efter exempelvis en teknisk säljare i Stockholm ta då kontakt med Karisma så hjälper dom dig att hitta rätt person.