OurYogaShop

OurYogaShop är en online yogabutik som erbjuder flera olika produkter och varumärken för allas olika behov. En utav deras vanligaste och kändaste varumärken är Manduka som är ett varumärke som till huvudsakligen specialiserar sig på Yogamattor. Ett annat känt varumärke som OurYogaShop säljer är Kurma, dem erbjuder också yogamattor men dock i lite annorlunda form. Ofta är deras mattor lite billigare än Manduka. Det enkla med en yogamatta är att du kan ta med dig den vart du vill och kan enkelt då ha ett träningspass vart du än befinner dig. Är du till exempel iväg på en resa men känner att det hade varit bra med ett kort yogapass är det simpelt att lägga fram mattan på marken och göra dina yogaövningar.

Få ett bättre liv

Yoga har slagit igenom enormt i västvärlden och hjälper idag miljontals människor till ett bättre liv. Många lever stressiga liv där man vill ha det perfekta jobbet, den perfekta bostaden, fritiden, kroppen, relationen och allt annat. I den digitala tidsåldern blir vi bombarderade med intryck ifrån TV, reklam, mobiler och datorer och utbrändhet blir vanligare och vanligare. Här kan meditation och yoga hjälpa människor att lugna både kroppen och sinnet, syresätta hjärnan och få ny energi. Det går att utöva både i grupp och hemma – det enda du behöver är en yogamatta. Oavsett ens fysiska förmåga kan man utöva yoga – efter sina egna förutsättningar. Inga tunga vikter behövs då man jobbar med sina egna kroppsvikt och stärker hela kroppen. Dels större muskler och även mindre stabiliseringsmuskler som inte används lika ofta. Träningen ger också mentalt lugn då Yoga är så fokuserat på kontrollerad andning – vilket göra yoga till ett så otroligt viktigt verktyg.

Yoga för alla

Om du är gammal, ung, har ont, känner att din ovighet kommer i vägen eller bara känner dig lite tröttare än du hade velat så kan yoga vara lösningen för dig och det kräver ingen ingen särskild ansträngning eller talang sen innan utan du kommer utvecklas med tiden och så är det ett väldigt bra sätt att träffa människor. Yoga är lite beroendeframkallande men det är på ett positivt sätt för man känner sig så mycket mer rörlig efter bara några veckor av det där ända passet varje vecka det ger inte bara mer flexibilitet utan du kommer kunna koncentrera dig bättre och må allmänt bättre.