Peter Eriksén är en mäklare i Stockholm som utöver är VD samt delägare på Mäklarhuset Innerstan. Med en driven tanke och trygghet är han ett mycket bra val då du vill ha hjälp utav en mäklare med att sälja just din bostad. Peter har varit registrerad mäklare ända sedan 1993 vilket har gett honom mycket erfarenhet och därav har han 100% koll på bostadspriserna och hur man kan öka just sitt.

Mäklare i Stockholm

Stockholm var det självklara valet för Peter då han ansåg att möjligheterna var som störst där samt att det är staden där man utvecklas som mest. Eftersom Stockholm är huvudstaden för Sverige blir den därför större och större, därav ökar möjligheterna för försäljning och folk som behöver bostäder. Personer som arbetar i Stockholm behöver bostad, även de som skapar familj behöver en större bostad och första valet är såklart lägenhet. Ofta därför att det inte finns speciellt många hur om du ska bo centralt i Stockholm.

Eftersom konkurrensen är så stor trissas priserna upp därefter också. Den som kan betala mest får lägenheten och så kommer det alltid vara. Känner du att du är ute efter att sälja din bostad? Eller vill du kanske köpa en ny? Kontakta då Peter, han har aktuella försäljningar just nu igång.