Har du flera bostäder utan hemlarm? Överväg att skydda dina värdefulla bostäder med villalarm och lägenhetslarm från BSAFE365.se! Alla hemlarm från BSAFE365 kopplas upp mot en larmcentral som i sin tur kan kopplas till din mobil,  surfplatta eller dator! Genom deras enkel-att-använda mobilapp för Android och iOS får du direkt kontroll och översikt av din bostad när någonting händer. Väljer du till kameradetektorer i dina hemlarm så kan du få live-sända bilder från bostaden och snabbt kunna agera.

Varför ska man ha ett hemlarm?

En stor del av bostäderna i Sverige saknar moderna hemlarm. Detta ger tjuvar ett smörgåsbord av hus och lägenheter att stjäla från, utan några större konsekvenser! Genom att komma förbi utdaterade hemlarm så kan det ta flera timmar, ibland dagar, innan man upptäcker vad som har hänt och då är chansen att få tag på tjuven väldigt liten. Med ett modernt hemlarm så överväger tjuven om bytet är värt den ökade risken att åka fast. Oftast blir svaret nej och de fortsätter till nästa bostad som är oskyddat eller har ett utdaterat hemlarm.

Säkerhet för dina hyresgäster

Du kanske hyr ut dina bostäder och vill erbjuda en exklusiv känsla av säkerhet till dina hyresgäster. Med BSAFE365 hemlarm så kan du ge dina hyresgäster åtkomst till bostaden genom mobilappen så att dem känner att deras hem alltid är säkert från tjuvar som vill komma åt deras saker. Välj ett paket som passar just dina bostäder, BSAFE365 erbjuder lägenhetslarm och villalarm. Lägenhetslarmet passar för de mindre bostäderna där man kanske bara har en entré medans villalarmet utmärker sig i sitt skydd av flera entréer och större kontroll i flera rum med manöverpaneler.