Pontus Warholm är en mäklare i allra högsta klass och har jobbat som mäklare sedan 2005. Under åren så har han byggt upp ett stort ett gott rykte genom att ha ett enormt driv och att alltid vilja kunden det bästa.  Pontus brinner för att hjälpa dom som vill köpa eller sälja fastigheter i Stockholm.  Både hans kollegor och tidningar har gett honom beröm för sina framgångar och år 2015 var Pontus Warholm med på en lista där dom mäklare som sålt mest i Sverige var listade. Detta tyder på att Pontus verkligen brinner för att göra sitt jobb så bra som möjligt och att alla ska bli nöjda.

Pontus Warholm mäklare växte upp i Stockholm och har alltid varit intresserad av hus och byggnader. Vilket senare ledde till att Pontus har det jobb han har idag.  Pontus märkte att det inte fanns några mäklare som riktigt la stor vikt på vad kunden tyckte och kunde visa dom vägen till en bra affär när han gick på Bromma gymnasium. Efter gymnasiet så läste Pontus fastighetsaffärer på Stockholms och Karlstads universitet där han lärde sig att som har med fastighetsaffärer att göra. Det här var början på Pontus Warholms drömjobbs karriär som mäklare.

Idag bor Pontus med sina två barn och sambo i Stockholm. Några stora intressen är psykologi, finans och sport. På somrarna älskar han att tillbringa sin tid i Sverige men på vintern åker han gärna till något varmare land.

Just nu så har Pontus en lägenhet med balkong i Hammarbyhöjden till salu. Några tidigare fastigheter som Pontus jobbat med är ett nybyggt modernt hus på Ingarö och en 3-plans villa i Sollentuna. Med Pontus kan du vara säker på att du bara får dom bästa fastigheterna.