Daniel Gyllendahl, mäklare i centrala Stockholm tillsammans med sitt bolag BOSTHLM. Han kämpar dagligen med försäljning utav bostäder och kunde inte vara nöjdare med sitt arbete. Nöjda kunder och bra försäljningar är något Daniel Gyllendahl brinner för!

Idag är Daniel 39 år gammal och har varit registrerad mäklare sedan 2004. Han har därför varit aktiv mäklare i 13 år, med väldigt många lyckade försäljningar och rekommendationer från kunder. Daniel har sålt bostäder av alla olika storlekar, alltifrån mindre lägenheter till större villor, både gammalt och nytt. Han är dock mer intresserad och påläst om de nyare byggen, då det är mer utav hans intresse. Det bästa han vet är när han kommer in till en ny byggd lägenhet eller villa och känner den nya fräscha känslan. Det var precis så han kände när han köpte den lägenheten han äger idag, därför var han tvungen att ha den!

Daniel Gyllendahl finns tillgänglig till alla som behöver sin bostad såld i Stockholm eller i närheten. Läs mer om honom på hans blogg där han skriver om hur du lyckas som mäklare och vad han gör på sin fritid med mera.

Daniel Gyllendahl mäklare