Håkan Borg i Örebro är en driven och innovativ entreprenör som är stor inom bostadsutveckling. På dagarna så utvecklar Håkan nya bostadskoncept med både konsulter och arkitekter samt så förvärvar han mark. Inom denna bransch så är det viktigt att man är kreativ och har ett stort intresse för att lösa saker både praktiskt och estetiskt. Håkan Borg har lång erfarenhet inom företagande och liknande då han tidigare jobbat som inredare och ägt både restauranger och inredningsföretag som varit mycket lönsamma.

Håkan Borg är uppväxt i Sköllersta som är en lite tätort med omkring 1000 invånare som ligger strax utanför Örebro. Håkan gick på Risbergska skola i gymnasiet som ligger i örebro. Det var där intresset för inredning startade. Så på grund utav sitt intresse för inredning så började han sälja inredning vilket ledde till att Håkan grundade inredningsleverantören Nitton93 som har haft kunder över hela Sverige. Ett annat intresse som är viktigt för Håkan Borg är matlagning. Intresset för mat har gjort så Håkan öppnat ett flertal restauranger. Idag bor Håkan Borg i Örebro med sin familj. Själv så skulle han aldrig kunna flytta från Örebro för det är en helt fantastisk stad att bo i.

När Håkan inte jobbar så är han troligen i hockeyrinken eller ute på golfbanan. Träning och att hålla sig i form är viktigt för Håkan. Något annat han gillar att hålla på med på sin fritid är såklart att laga mat. Men helst så reser Håkan Borg utomlands för att kunna se andra matkulturer. Hans favoritresmål är Thailand, Marbella och San Sebastian.