Henrik Kvick som vi många vet ligger bakom företagen Netjobs, Net Gaming och myTaste. Detta är tre väldigt stora företag idag som rankar sig väldigt högt på listan i populära och stora företag. Kvick är styrelseledarmot i dessa tre företagen, men inte bara dem utan även flera andra stora företag. Henrik har flera sidor där han skriver om sitt liv och vad han har gjort för att lyckas med dessa företagen. Lite allmän info om varje stort företag kommer nedan.

myTaste

MyTaste har flera tusen besökare om dagen och under december månad totalt 36 miljoner besökare vilket gjorde att de slog det uppsatta målet med väldigt stor marginal vilket var 30 miljoner besökare. Sedan januari 2013 har webbplatsen ökat med hela 180% vilket gör den till en av den mest ökande mathemsidan i världen när man kollar på antal besökare. MyTaste som många redan vet är en sida som har flera miljoner olika recept på alla huvudingredienser. Du kan skapa din egen personliga kokbok som skapas direkt på sidan med alla dina favoritrecept så du enkelt kan hitta hem när du vill göra din favoriträtt igen.

Net Gaming

Net Gaming är ett företag vars affärsidé är att investera i snabbväxande bolag inom iGaming främst inom lead generation. Med det menar dem att de vill hjälpa bolag som satsar på spel att lyckas med deras affärsidé och förverkliga sina drömmar. Net Gaming’s strategi är att bygga vidare på bolagets identitet och företagskultur genom att ta fram det bästa ur företaget samt att agera som ett nytänkaden och komma med nya idéer hur företaget ska gå tillväga med sina idéer.

Netjobs

Netjobs hjälper dig att hitta ett nytt jobb och förverkliga din fulla potential. De hjälper till inom alla kategorier så som administration, bygg och anläggning, ekonomi och finans med flera. Netjobs är väldigt stålta över att ha Sveriges ledande branschspecifika karriärsajtnätverk. De har hjälpt kandidater att hitta rätt jobb och arbetsgivare att hitta rätt talanger sedan ända sedan 2004 då företaget startades.
henrik kvick