Polhage & Lundberg är ett företag som tror på att utveckla organisationers coachande kommunikation och därav coachande förhållningssätt utifrån en tillitsfull människosyn.  De anser att när kommunikationen fungerar förbättras resultat och bättre relationer skapas drastiskt. Detta kan både vara inom en organisation men oftast inom ett företag på en arbetsplats. Ofta blir medarbetarna och personalen mer engagerade och arbetsglädjen ökar inom er arbetsplats. För att man ska kunna gör ett bra arbete kräver det att personalen ska må bra och trivas, vilket Polhage & Lundberg kan hjälpa er med.

Tjänster

Tjänster som erbjuds utav företaget är som tidigare nämnt coachning till ett coachande förhållningssätt,  coachande ledarskap, diplomerad coach och olika former av föreläsningar. Tjänsterna är anpassade efter just eran arbetsplats då det skiljer sig beroende på vart och vad man arbetar med. Polhage & Lundberg har utvecklat kurser för alla olika kategorier för att ni ska passa in så bra som möjligt, byggarbetsplatser, kontor, restaurang, vård och hälsa.  Att trivas på jobbet är mycket viktigt för att företaget ska gå ihop och att kunder vill anställa er/ha er produkt.

Uppdrag som utförts

Polhage & Lundberg har utfört flera uppdrag och utvecklat organisationers relationer. Några exempel är Södra Skog där hela organisationen vad med i utvecklingen.  Alla chefer ca 60 st blev diplomerade coacher enligt ICF standard och alla medarbetare ca 350 st utbildades i bemötande. Efter ca 2 år med flera utbildningar var företaget klart vilket gav ett mycket positivt resultat. Livsmedelsverket beslutade att alla chefer skulle utvecklades inom ett coachande ledarskap. Då både avdelningschefer, områdeschefer och teamchefer utbildades med en tredagars utbildning. Läs mer på deras sida om exakt vilka kunder och tidigare erfarenheter Polhage & Lundberg har.

Känner du och din organisation att detta är något för er? Kontakta då Polhage & Lundberg redan idag!