Svensk ekonomiplanering hjälper dig som kund att spara på rätt sätt! De analyserar din ekonomi och ser över hur din ekonomi ser ut idag och hur det hade kunnat ha sett inom några år. Både om deras råd följdes av att spara i fonder och investera i aktier samt ifall du inte skulle göra detta. Om du går till en bank och sparar dina pengar genom dem kommer banken dra av en större summa procentdel på de pengar du vinner. En mycket mindre del av dina pengar dras av genom Svensk ekonomiplaneringen, och det blir därför mer över till dig som kund. Företaget har också större tillgång till fonder och aktier jämfört med din bank, vilket ofta leder till ett bättre urval. Således, större möjlighet för dig att tjäna pengar på dina besparingar!

Just nu

Just nu erbjuder Svensk ekonomiplanering ett fritt möte med dig som kund för att se över din ekonomi och hur de kan förbättras. Då bestämmer du om det låter som ett bra erbjudande eller inte, men det brukar anses vara bra. Ett möte fortsätter med att du pratar om vad du vill göra med dina pengar, hur länge du vill spara dem. Svensk ekonomiplanering går därefter igenom och visar vad de kan göra för att pengarna ska öka och hur mycket du får ut av det beroende på hur mycket du vill satsa.

Kontakta Svensk ekonomiplanering idag och börja spara dina pengar på rätt sätt! De erbjuder både förslag på kortsiktiga besparingar samt långsiktiga besparingar där du kan spara till din pension eller liknande. Du hittar dem i centrala Stockholm där du alltid är välkommen att prata med en rådgivare om hur din ekonomiska situation kan se ut om några år!